IT Fest 2021

Az év első igazi IT fesztiválja!

Június 24. | Lupa Beach


Csatlakozz hozzánk az IT Fest-en, az év első igazi IT fesztiválján, ahol terítékre kerülnek azok a fejlesztések, trendek és új technológiai irányzatok, amelyek az IT szakma és ezzel együtt a vállalatok jövőjét formálják. Úgy gondoljuk, hogy ezekben a témákban Veletek együtt érdemes igazán elmélyülni, hiszen az IT szakma az, amely ezeknek a változásoknak a mozgatórugója.

Így született meg a platform, az IT Fest, egy kötetlen szakmai nap 2021. június 24-én!

Korábbi tapasztalataink alapján már tudjuk, hogy komoly témákról kötetlenül és jó hangulatban is lehet beszélgetni, így szeretnénk meghívni egy pörgős és tartalmas feltöltődésre. Végre úgy tölthetsz el offline, szakmai körben egy napot, hogy közben a lazulásra is jut időd Budapest tengerpartján!

A United Consult csapata

300 fős IT tanácsadó cégként a jövő technológiáit keressük és építjük a jelenben. Éppen ezért a tavalyi HR Festen megfogalmazódott bennünk az ötlet, hogy a HR Fest csapatával közösen érdemes lenne Magyarországon is létrehozni egy olyan egyedülálló IT-s rendezvényt és szakmai platformot, amely a legkülönbözőbb IT területek szakembereit gyűjti össze, hogy laza hangulatban megvitassák a legjobb újításokat, megoldásokat ezzel is előrelendítve a digitális transzformációt!

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk az eseményen?

IT döntéshozók és szakmai vezetők számára a rendezvény ingyenes. Regisztrálj az eseményre az UC2021 kuponkóddal, és nem csak új ismeretekkel gazdagodhatsz majd, hanem egy Vida XL SUP is a tiéd lehet. Itt az ideje, hogy megkeresd a kedvenc flip-flopodat, ha nem bírod nélküle, dobd be a táskádba a laptopodat is, és csatlakozz a szakma legjobbjaihoz június 24-én a Lupa Beachen!

United Consult Zrt.
1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u. 6.