HR
Employee Experience Specialist – 3783

Rólunk

Több, mint 20 éve egy kis tanácsadói csapat, 16 fős baráti társaság álma valósult meg első sikeres projektünknél. Mára 300 szakértővel segítjük ügyfeleinket, legyen szó komplex bevezetések sikeres E2E kivitelezéséről, vagy egy már futó projekt lezárásához szükséges kompetenciáról.

Az IT szakterületek széles skáláját lefedjük, így komplex projektek támogatásában is az élen járunk. Cégünk átfogó tapasztalattal rendelkezik a telco-, a pénzügy-, a telematika, az egészségügyi- informatika, az energia-, valamint a telematikai szektorok területein.

Számos magyar és nemzetközi projekt sikeres megvalósításának köszönhetően tudjuk, hogy milyen kihívások merülhetnek fel a különböző méretű és profilú vállalatoknál, így nem csak ügyfeleink, de kollégáink is biztos szakmai hátteret tudhatnak maguk mögött.

Az ügyfél / a projekt

Szívesen dolgoznál vadonatúj irodánkban a BudaParton egy igazán összetartó csapat tagjaként? Te vagy az emberünk, ha doppingol a szakmai fejlődés, lelkesít a siker és szívesen töltenéd a munkanapjaidat olyan emberek között, akik lendületesek, ha munkáról van szó és mindig tudnak lazítani. :) Ha Te vagy a közösség motorja és szívesen találod ki és szervezed meg a legjobb programokat, Téged keresünk! Szervezetfejlesztési csapatunk tagjaként, egy növekvő IT szervezetben közvetlen hatással lehetsz a munkavállalói élményre és a kollégák mindennapjaira. Kreativitásodat minden nap használhatod, olyan feladatokban, mint a kommunikációk írása, prezentációk készítése, vagy egy-egy program részleteinek a kidolgozása. Mindeközben pedig rengeteget tanulhatsz a HR szakmáról: beletanulhatsz szervezetfejlesztési és vezetőfejlesztési feladatokba, és a HR Business Partnerek napi munkájának támogatásában is számítunk rád. Kezdetektől önálló feladatokat tudsz majd elvinni, de mindig számíthatsz ránk, mentorálással támogatjuk a fejlődésedet.

Ha nem exceleket akarsz bindzsizni, hanem valós ráhatással szeretnél lenni a kultúrára, fejlesztési folyamatokra és a munkavállalói élményre, akkor add be a jelentkezésed minél hamarabb! ?

Feladatok

 • A hozzád tartozó projektek megvalósítása a HR stratégia alapján - a projekt méretétől függően - önállóan, vagy a csapattal közösen
 • Szervezetfejlesztési területhez tartozó operatív folyamatok napi szintű működtetése pl.: onboarding anyag frissítés, onboarding beszélgetés, soft skill tréningek szervezése, exit interjúk, vezetői kapcsolattartás
 • Munkavállalók számára közösségépítő és élmény programok kitalálása és megvalósítása E2E #munkavállalóiélmény
 • Szervezeti szintű csapatépítő programok szervezésében aktív szerep
 • Kapcsolattartás külső üzleti partnerekkel, tréning és tanácsadó cégekkel
 • Elégedettségi kérdőív működtetése, kommunikáció, az akciótervek végrehajtásának támogatása
 • HR kommunikációs anyagok írása, belső kommunikációs anyagok előkészítése, és kiküldése a szervezet felé
 • HR Business Partnerek napi munkájának támogatása (pl. felmérések kidolgozása, prezentációk készítése, döntéstámogató anyagok összerakása, szervezeti változások támogatása)

Szükséges ismeretek/ Használt technológiák

 • HR/Szerevezetfejlesztés területén szerzett felsőfokú végzettséged van
 • Magabiztos angol nyelvtudásod van, legalább középfokon
 • Magas szinten használod az Office termékeket
 • Érdeklődsz a szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés és HR Business Partneri feladatok iránt

Előny

 • Szeretsz szervezni, és szívesen mozgatod meg az embereket
 • Szereztél már tapasztalatot HR területen
 • Nem okoz gondot a Canva használata
 • A prezentációid olyan megnyerőek, hogy bárkit meggyőzöl velük
 • Szakmai oldalról önállóan is menedzseltél már HR projekteket, E2E feladatokat

Miért érdemes csatlakozni hozzánk

 • Nálunk nincs rossz válasz! Ne feledd, sosem lehetsz túl hangos, ha ünneplünk!
 • A közösségépítés az alapértékünk: átlagosan 1 eseményt szervezünk hetente: csapatépítés, meetup, workshop, kick-off, üzleti reggeli, sportesemény... mit tennél még hozzá?
 • A rugalmasság a fő szempont? Otthoni munkavégzés?, részmunkaidő?, az új irodánkban? - melyik tetszene a legjobban?
 • Két lépéssel előre: változatos projektek, mentorálás, technikai és soft skill tréningek, támogató vezetés és karrierépítés - mind-mind rád várnak!
 • Pihenés munka után? Téged is vár szuper céges nyaralónk, a kUCkó Siófokon, legyen szó workshopról, csapatépítőről vagy családi üdülésről.

Érdekelnek a részletek

File típus: pdf, doc, docx

Kiválasztási folyamat
Mire számíts, ha jelentkezel hozzánk?

Rengeteg nyitott pozíciónk van, nézz körül a Karrier portálunkon és válaszd ki a tapasztalatodnak és érdeklődésednek legjobban megfelelőt. Ha épp nincs ilyen, akkor is beküldheted az önéletrajzodat, lehet így mi találunk majd meg egy lehetőséggel.

1

Önéletrajz

Az önéletrajzod beérkezésekor kinyitunk egy piciüveges kölyökpezsgőt :)

2

Személyes kapcsolat­felvétel

Amennyiben szakmai tapasztalatod és végzettséged megfelel a pozíció kiírásának néhány napon belül Andi, Fanny, Ati, István vagy Balázs felveszi veled a kapcsolatot

3

HR interjú

Ezt követi egy HR-es Teams interjú

4

Szakmai beszélgetés

Ha jól sikerül az első körös interjú hamarosan követi egy szakmai beszélgetés a terület szakértőivel

5

Keretek átbeszélése

Ha a szakmai interjúd is jól sikerült és számodra is szimpatikus a projekt és az ügyfél, akkor megállapodunk a keretekről.

6

Megállapodás

Amint sikerült megállapodnunk elővesszük a nagyüveges pezsgőnket!

7

Csapatban

Üdvözlünk a csapatban, várunk szeretettel az első napodon!

Csatlakozz csapatunkhoz

Szívesen fogadjuk CV-det nem meghirdetett pozíciókra is

CV beküldése