We Load

 

We Structure

 

We Analyse

Szeretjük a kihívásokat és vállaljuk a felelősséget

A United Consult Magyarországon egyedülálló és széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi multinacionális nagyvállalati közegben létrehozott biztonságos Big Data megoldások fejlesztése és üzemeltetése terén.
Több, mint 15 éve foglalkozunk üzleti intelligencia tanácsadással, az ezt támogató adattárház fejlesztésekkel, azok üzemeltetésével, felhasználói támogatással valamint döntés-előkészítő analitikai rendszerek fejlesztésével.
Legnagyobb előnyünk a piacon, ügyfeleink elmondása szerint, a szakértelemmel párosuló rugalmasságunk.

Big Data megoldásainkkal az adatok gyorsabban juthatnak el a felhasználókhoz, ezáltal a döntéshozatal felgyorsul, a vállalat pontosabb és szélesebb képet láthat saját belső működéséről és ügyfeleiről. Az integrációs folyamatok eredményeként a költséghatékonyabb működés, a bevétel növekedés és a profit emelkedése.
Technológiai partnereink segítségével ügyfeleink számára olyan magas rendelkezésre állású és biztonságos megoldásokat kínálunk, melyek könnyedén monitorozhatóak, auditálhatóak és egyben költséghatékonyak is. A hardver komponensek szabadon választhatóak, így a teljes rendszer akár virtuális környezetben is könnyen működtethetővé válik. Továbbá, a szoftver komponensek bármikor tetszőlegesen cserélhetőek, így a vállalkozás ezen a téren a jövőben is rugalmasan tud a piaci trendekhez igazodni és a legjobb megoldásokat tudja adott pillanatban alkalmazni.

Lemorzsolódás és profitabilitás modellezés

Adattárház tehermentesítés és migráció

Adatelemzés, vizualizáció és riport készítés

Eladás növelés és keresztértékesítés modellezés

Big Data teljesítmény optimalizálás

Valósidejű helymeghatározás és monitoring

Üzleti esetek

A tradícionális adattárházak Big Data technológiára történő átváltása vagy kiegészítése (például adattárház tehermentesítés vagy valós idejű adattárház építés) egyfelől számos ponton kimutatható költségcsökkentést eredményez a vállalatok működtetésében.

Másrészt az adatokban rejlő potenciál jobb kihasználása (churn, profitability, upsell, cross-sell) új szintre képes emelni a működési hatékonyságot, növekszik az ügyfelekkel, vevőkkel való kapcsolattartás hatékonysága, ami bevételnövekedést, és magasabb profit lehetőségét teremti meg.

A Big Data technológiák felhasználása a kiberbiztonságban eddig soha nem látott biztonsági szintre emelheti az IT üzemeltetést is.

Rendszerintegráció

Biztonságos Big Data környezetek kiépítése, frissítése és üzemeltetése akár cloud, akár on-premise alapokon.

Meglévő rendszerek, adatbázisok betöltése, integrálása Big Data környezetbe, ezáltal tehermentesítve a meglévő rendszereket és bővítve az elemezhető adatok körét.

Naprakész megoldások akár frissítési, migrációs vagy optimalizációs feladatok esetén.

Biztonságos Big Data telepítés és üzemeltetés

Migráció és adatbetöltés

Rendszer egészség felmérés és optimalizálás

Üzemeltetés (0-24h)

Felhasználói, üzemeltetés támogatás

Rendszer felügyelet és adminisztráció

Szolgáltatásmenedzsment

Meglévő és újonnan létrehozott Big Data környezetekben integrációs, management és support feladatok ellátása akár 7×24 órában, technológiai vagy üzleti kérdések esetén is.

 

 

 

Köszönöm szépen az egész éves fáradhatatlan munkát, amit a riportozásban nyújtottatok! Tudom, hogy sokszor megizzasztottunk titeket, de a szakmai munka, amit végeztek, nagyon komoly minőség! Jó ilyen emberekkel dolgozni!

Szalai RolandHead of Billing and Collection, Telenor

Az értékesítési rendszerek adattárházba integrálása nagyon komplex feladatnak ígérkezett. A UniConos BI szakértők remekül bontották elemeire és struktúrálták a feladatot, és emellett számos előremutató megoldást is javasoltak. A kivitelezésben végig proaktívan és magas minőségben teljesítettek.

László GyimesiSenior BI Architect, Telenor

Több éves sikeres együttműködés alapján mindig azt kaptuk, amit vártunk: magas minőség, határidőre! Eredményorientáltság, megfelelő mértékű flexibilitással vegyítve. A tesztelési feladatkörök teljes palettáját lefedő know-how, az igényekhez igazított junior, expert és senior erőforrásokkal karöltve. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tamás DávidHead of Telco Billing, IT Services Hungary

It has been a pleasure working with United Consult experts in my team for the last 3 years. The guys come to work with the right attitude to be part of the team and adjust quickly to Amdocs’ working style. The dedication and loyalty of United Consult guys is exceptional and contributed a lot to the success of the project. It is easy to do business with UC and its excellent management of unexpected changes along the project timeline made this a true partnership.

Ofer GevaApplication Development Director, Amdocs

A United Consult céggel több éve együtt dolgozunk. Stabil, megbízható partner, aki figyel a visszajelzésekre és ezek alapján érdemi változtatásokat hajt végre. Az általuk nyújtott szolgáltatás, szakértői csapat jó ár-érték arányt képvisel. Rugalmasan képesek kezelni a változásokat. Számunkra azért fontos Partner mert jól együtt tudunk működni és olyan szakértelmet képviselnek mely számunkra fontos és megkülönböztető szerepet töltenek be ezzel a piacon.

Tamás ErdélyiSzámlázási Megoldások Ágazatvezető, Magyar Telekom

Wipro chosen United Consult as their local staffing partner in Hungary. UC has been and continues to be our partner for over 5 years. Their proposed staff always fit our needs and are highly professional in their work ethic.

Srinivas ChamarthiGeneral Manager, Wipro

A POC projekt során kollégáink (fejlesztés, üzemeltetés, IT security) értékes tapasztalatokat szereztek a CDP platfrom használatával járó előnyökről. A MOL meggyőződött róla, hogy a CDP enterprise data platform megfelelő irány lehet a jövőben a nagy mennyiségű adatfeldolgozás terén.

Ott KárolyInnovation Manager, MOL Group

Ügyfeleink

akik minket választottak

Dat’n’Roll

legújabb blog bejegyzéseink

Partnereink

technologiák, amiket használunk

Kapcsolat

 

Budapest, Magyarország

1117 Budapest, Budapart, Dombóvári út 26.

+36 1 791 2227