Miben segíthetünk?

Kapcsolat

United Consult Zrt.


Cím1117 Budapest, Budapart, Dombóvári út 26.
Adószám29139727-2-43
Telefon+36 20 273 3809
E-mailinfo@united-consult.hu

Milyen területen dolgoztok?

 
Pénzügy
Kommuni­káció
Energetika
Gyógyszer­gyártás
Egyéb
 
 

Cégpolitika


Elkötelezettek vagyunk a motivált és szakmailag magasan képzett csapatunk mellett, amely szenvedélyesen hisz abban, hogy a jelen és a jövő technológiájának segítségével, rugalmasan alkalmazkodva, hatékonyabbá és sikeresebbé tesszük ügyfeleink működését. Mindeközben megtartjuk az emberfókuszunkat, szakmai és emberi közösséget alkotunk és egy jövőtálló céget építünk, ahol az értékeinket megtartva tovább tudjuk bővíteni a kompetencia köreinket. Ennek eléréséhez cégünk az érdekelt felek igényeire figyelemmel és a működési környezet változásainak szem előtt tartásával biztosítja a partnereinek üzleti és személyes adatainak védelmét; valamint az átlátható, törvényes és biztonságos működés érdekében, a szakmai és a nemzetközi elvárásoknak megfelelően fenntartja és fejleszti integrált minőség- és információbiztonság irányítási rendszerének folyamatait.

Cégünk elkötelezett abban, hogy megtegye mindazokat az intézkedéseket, melyek biztosítják valamennyi vállalati és ügyféladat bizalmasságát, sértetlenségét, és rendelkezésre állását; elkötelezett továbbá azon előírások, ajánlások és eljárások alkalmazásában, melyek megalapozzák és tovább erősítik folyamatink biztonságát.

Összhangban a United Consult üzleti stratégiájával a cégünk meghatározza az információbiztonsági elvárásait és kontrolljait oly módon, hogy azok megfelelő választ nyújtsanak a kitűzött célok elérését veszélyeztető kockázatokra.

Az elvárások megvalósításához és a bevezetett kontrollok működtetéséhez cégünk vezetése biztosítja az erőforrásokat, kialakítja a kapcsolódó felelősségi köröket, megfogalmazza és megfelelően rögzíti a szükséges eljárásokat és folyamatokat, hogy azok minden érintett számára megismerhetőek és alkalmazhatóak legyenek.