Kosár

Összesen:
0 pont

Make the most of IT

Ambassadorok

Szeretnénk bemutatni nektek az UC Store idei nagyköveteit!

Az UC Store-ban található termékeket folyamatosan szeretnénk bővíteni, és bár rengeteg izgalmas ötletünk van a jövőre nézve, a legjobban mégis annak örülünk, ha megihlettek minket. Nem volt ez másképp az UC a világkörül avagy az #UCpólóchallenge esetében is, amikor az UC Store ötlete már aktívan kezdett körvonalazódni. Kreatívabbnál kreatívabb pályaművek születtek, így nem is lehetnének mások az UC Store első nagykövetei, mint a challenge nyertesi, akik már saját termékkel is rendelkeznek a Store-ban. Amennyiben szeretnél te is saját terméket figyeld a challengeket, sosem lehet tudni, mikor inspirálsz minket egy új termék bevezetésére.

Pokol Zoli & a futópóló

Zoli egyedi UC-s pólójával az új UC-s futópóló megihletője.

Zoli sajnos nem tudott eljönni a cserszegtomaji csapatépítőre, ahol először találkozhattatok az UC-s pólóval, ezért már majdnem hátrányban érezhette magát mikor az UC a világ körül challenget meghirdettük. Kreativitása mégis esélyt adott neki, hogy beszálljon a versenybe, sőt díjat érdemeljen! Legyen szó konditeremről, vagy a Margit-szigeti futópályáról, UC-s futópólóban biztos, hogy jobban megy az edzés.

Lakatos András & a póló, ami igazából pulcsi

András, vagy ahogy sokan ismerik Potyó, egy új UC-s pulcsi tervvel gazdagította az UC-s termék arzenált.

Peking egyik legnagyobb bevásárlóközpontjába helyezte magát a kivetítőre, így igen jó eséllyel indult a közönségkedvenc pulcsira húzott UC pólóval. Ha a meglévő UC-s pulcsid mellé beszereznél egy cipzáros verziót is, ami egészen biztosan megvéd a hidegtől, akkor itt a helyed.

Szekeres Zsolt & a gyerekpóló

Szeki egy UC-s gyerekpólót inspirált, „nem biztos, hogy jó a méret” performanszával.

Horvátországi nyaralása közben kiderítette, hogy az S-es póló nem csak szupermenen feszül. Miatta viszont mostmár a gyerekméretű póló is elérhető. Ideális választás ha gyerkőc hasonlítani akar a szüleire. Mi sem egyszerűbb mint elmagyarázni neki, hogyan működik a Java programnyelv! Ha esetleg ezzel még várnál egy kicsit, talán az UC-s gyerekpólóval is sikerülhet elérni a kívánt hatást.

Ha termékötlettel rendelkezel

Van még egy szuper hírünk! Bár viszonylag széles palettából válogathatsz most is, itt nem állunk meg! A termékek listáját folyamatosan bővítjük, csordultig vagyunk ötletekkel. A továbbiakban szívesen vennénk, ha te is elmondanád nekünk, ha van egy jó ötleted arra, hogy mit látnál szívesen még az UC-s termékek között. Ezeket kérlek írd meg nekünk a marketing@united-consult.hu-ra.