Balanced Resource Solution

Segítünk, hogy saját csapatod hatékony és motivált legyen és elérd velük a céljaidat

 

 

Erőforrás problémák megoldása

Változáskezelés

Maternity leave

Szervezeti átalakulás

Alap eset

 

 

 

Erőforrás problémák megoldása

A projektek erőforrás-elszívó hatása jellemzően együtt jelentkezik az erőforráskapacitás csökkentésének törekvéseivel. Ennek eredménye, hogy legjobb esetben is mindössze ugyanazzal az erőforráskerettel kell egyszerre ellátni a napi feladatokat és a projektekből adódó plusz terhelést. Elérhetővé tesszük a projektekre dedikált üzleti szakembereket olyan erőforrások biztosításával, amellyel tehermentesítjük szakembereit a napi működésből adódó feladatok alól, amelyek a legtöbb időt, energiát kívánják meg tőlük. Olyan erőforrásokat biztosítunk, akik ezeket a feladatokat első pillanattól ellátják. Hogy a projekt ne akadályt, hanem fejlődést jelentsen.

 

Extra gyors
kiválasztási folyamat

Tehermentesítjük szakértőjét

Rugalmas
terhelhetőség

Üzleti terület
érdekeinek érvényesítése
a projektekben

Változáskezelés

Ügyfelünk teljes informatikai rendszerét lecseréli, ami számos kihívással jár. A kockázatok kezelhetősége érdekében több fázisban készülnek a fejlesztések, de ez azt jelenti, hogy az üzletnek több egymást követő változást kell kezelnie. A folyamatos változás kompenzálására extra erőforrást vesznek igénybe, hogy csökkentsék az üzleti kollegák terhelését. Van, ahol átmenetileg több lépéses lett a folyamat, mint korábban itt 3 kollegát adunk extra erőforrásként. Van, ahol a meglévő kollegák extra támogatást kapnak az új rendszer kezeléséhez, kollegáink telefonos ügyeletet tartanak és segítenek azoknak, akik elakadnak a folyamatban. A tapasztalatok alapján a változások elfogadásában is sokat segít, ha a van hová fordulni segítségért és gyors pontos válaszokat lehet kapni.

 

Tesztautomatizációs áttekintés

Miért válaszd a tesztautomatizációt?

Tesztautomatizációs
érettség felmérés

Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő irányt, eszközöket és technológiákat a sikeres tesztautomatizáció bevezetés érdekében

Maternity leave

 

A kismamák számára számos egyéb stressz faktor mellett jelentős izgalmat jelent, hogy a pozícióba, amit ideiglenesen elhagynak, vissza tudnak-e jönni. A cégek fix idejű pozíciókat szoktak meghirdetni, ami a munkakeresőknek kevésbé vonzó és jelen munkaerő piaci helyzetben sokszor nehéz betölteni ezeket. Ha szolgáltatást vesznek erre az időszakra, akkor ezek elkerülhetőek. A vezetők pozitívumként jelölték meg azt is, hogy lehet pár hétig párhuzamosan foglalkoztatni még dolgozó kismamát és a már munkába álló erőforrást és így első kézből lehet átvenni a feladatot és kisebb az információ vesztés mintha más kollegától venné át a feladatot.

 

Szervezeti átalakulás

Ügyfelünknél IT rendszer automatizálásában és digitalizálásában veszünk részt. A hatékonyabb rendszer a projekt végeztével kevesebb erőforrást fog igényelni, mint jelenleg, ami elvileg elbocsátást jelentene, de van egy másik lehetőség is. Ha a természetes fluktuáció miatt távozók helyett nem pótolja a kieső erőforrást, hanem a szolgáltatásunkat veszi igénybe keretszerződés alapján, akkor elkerülhető, hogy a projekt végén sok kollégának kelljen felmondani. A projekt idejére szolgáltatás keretében kipótoljuk az erőforrást és a projekt végeztével egyszerűen lejár a megbízásunk.

 

Alap eset

Ügyfelünk pénzügyi területén IT rendszert fejlesztünk. A helyes folyamatok kialakításához elengedhetetlen, hogy a pénzügyi terület letapasztaltabb szakértője folyamatosan dolgozzon a projekten. Mivel a terület többször is létszámcsökkentésen esett át az elmúlt pár évben, ezért a szakértő hiánya már-már a működést veszélyezteti. Az szóba sem jöhet, hogy EFT növelést jóváhagyjanak a területnél, de szolgáltatást igénybe vehet. Főleg, hogy a projekt vezetés is rugalmasan áll a kérdéshez és részben a projekt büdzséjére lehet terhelni a szakértő kollegát, akit szolgáltatásként hozunk be ügyfelünknek. Az ügyfél szakértője motivált, mert levettünk róla olyan feladatokat, ami sok időt visz el és kicsit színesebb lett a feladata a projekttel, amivel így van ideje foglalkozni megfelelő módon. A terülte vezetője pedig garanciát lát ebben a megoldásban arra, hogy az új fejlesztés valóban a terülte érdekeit szolgálja és a valódi igények kerüljenek lefejlesztésre.

 

 
 

Lépj velünk kapcsolatba!

Érdeklődöm