Innovatív szoftveres megoldások Rád szabva

Egyedi vagy testreszabott szoftverek fejlesztése

Az egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunkkal olyan átfogó informatikai megoldásokat nyújtunk, amelyek hatékonyan támogatják céged mindennapi munkáját. Szakértőinkkel két évtizede segítjük partnereinket termékek, szolgáltatások bevezetésében, tervezési, megvalósítási és tesztelési oldalról egyaránt. Ügyfeleink visszajelzései szerint legnagyobb előnyünk a piacon, hogy a szakértelemhez rugalmasság is társul.

E2E szoftverfejlesztési projektek

Szoftverfejlesztés szolgáltatás alapon

Szoftvertechnológiai tanácsadás

Szoftverfejlesztési szakértők biztosítása

Meglévő csapatok támogatása

Az IT-szakterületek széles skáláját lefedjük, így gyorsan és hatékonyan pótoljuk a meglévő csapatokból esetlegesen hiányzó kulcskompetenciákat. Kollégáink átfogó tapasztalattal rendelkeznek a telekommunikációs, a pénzügyi, az egészségügyi-informatika-, az energia- és az olaj és gázszektorok területein, így szinte észrevétlenül integrálódnak csapatba. Számos magyar és nemzetközi projekt sikeres megvalósításának köszönhetően tudjuk, hogy milyen kihívások merülhetnek fel a különböző méretű és profilú vállalatoknál, így nem csak ügyfeleink, de kollégáink is biztos szakmai hátteret tudhatnak maguk mögött.

 

Delivery
Menedzser

Solution
Architect

Frontend
és backend fejlesztők

IT
rendszerelemző

E2E szoftverfejlesztési projektek

Tanácsadóink és fejlesztőink naprakész üzleti és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, kiváló lehetőséget biztosítva hatékony és időtálló informatikai alkalmazások megalkotására. A szoftverfejlesztési igények komplexitásától függően gyakran gyorsabb és hatékonyabb egy külső szakértőkből álló csapat bevonása a célok megvalósítása érdekében. Szolgáltatásunkkal E2E, azaz a tervezéstől a kivitelezésig lefedjük a szoftverfejlesztési folyamatokat, legyen szó új szoftvertermék, alkalmazás bevezetéséről, illetve meglévő módosításáról, újraírásáról, modernizálásáról és optimalizálásáról.

 

Technológiák

 

 

 

Szoftverfejlesztés mint szolgáltatás

Egy vállalat életében elérheti azt az érettségi szintet, ahol magát az aktuális szoftverfejlesztésekhez tartozó tervezést, illetve a megvalósítási- és a támogatási-tevékenységet átadhatja akár egy szakértői külső félnek, aki előre egyeztetett SLA paraméterek (minőségi KPI-ok, idő KPI) mentén végzi el a feladatokat. Ezzel a lépéssel nagy teher kerül le a cég válláról: nem kell ezekhez a tevékenységekhez saját erőforrást delegálni, nem szükséges azt menedzselni. Magasan kvalifikált szakértőkkel biztosítjuk a szoftverfejlesztési szolgáltatást, új technológiákat, folyamatokat és módszertanokat alkalmazva.

 

 

Szoftvertechnológiai tanácsadás

 

 

 

Tanácsadási szolgáltatásunk alkalmával segítünk a kiválasztásban, megoldásokat ajánlunk a felmerült szoftverfejlesztési igényhez a legmegfelelőbb technológiákat alkalmazva, vagy már létező megoldás („dobozos” alkalmazás) javaslatával. A technológia mellett metodológiák bevezetésekben is állunk rendelkezésre, mint fejlesztési módszertan, amennyiben ügyfelünk újat kíván alkalmazni, mint pl. Scrum, SAFe, Continues Delivery. Megvalósíthatósági tanulmányokat (PoC) dolgozunk ki és mutatunk be a jövőbeni megoldások érdekében.

 

 

Iparági tapasztalat

Tele-
kommunikáció

Bank
és biztosítás

Olaj és gáz

Egészségügy

 

 

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Érdeklődöm