Szeptemberben tartották a világ egyik legnagyobb IT konferenciáját, a Dreamforce-ot, amely 83 országból érkező 171 000 látogatójával az iparág egyik legnagyobb rendezvénye, a cég vezetői, híres előadói mellett az ügyfelek és a partnerek egyaránt nagy számban vettek rajta részt.

Idén azonban nem kell San Francisco-ig utaznunk, ugyanis az újdonságokat, innovációkat a budapesti rendezvényen is megismerheti, mert a Salesforce ezúttal Budapestre látogat!

Ne maradjon le a rendezvényről, és találkozzon velünk 2018 november 22-én a Budapest Music Center-ben. A rendezvény platina szponzoraként várjuk sok érdekes információval, hasznos tudással.

Mire számíthat:

  • Találkozzon más Salesforce felhasználókkal, ügyfeleink megosztják élményeiket, tapasztalataikat a rendszerrel kapcsolatban
  • Ismerje meg testközelből a legújabb termékeinket: értesüljön a Salesforce legfrissebb bejelentéseiről, illetve az Einstein, a Trailhead, a Lightning, a Quip, a Commere Cloud és egyéb új termékeinkkel kapcsolatos további információkról.

Regisztráció

A rendezvény ingyenes, de a férőhelyek száma korlátozott, ezért a regisztráció kötelező – ne maradjon le! Jegyezze fel naptárába a rendezvényt, és regisztráljon most!

Időpont: 2018 november 22. kezdés: 08.30

Helyszín: Budapest Music Center (Mátyás u. 8., 1093 Budapest)