Idén is sikeresen megújítottuk partneri együttműködésünket a Microsofttal, hogy ügyfeleink számára továbbra is a leginnovatívabb adatplatform- és mesterséges intelligencia alapú Azure szolgáltatásokat nyújthassuk. 

Az Azure Data & AI Solution partnerség a Microsoft egyik legmagasabb szintű partneri együttműködése, amelyet azok a cégek nyerhetnek el, amelyek kiemelkedő szakértelemmel és teljesítménnyel rendelkeznek a Microsoft technológiák terén. Partnerként gyorsabb hozzáférést biztosítunk a Microsoft legújabb Azure és AI megoldásaihoz, így az elkövetkezendő időben is azonnali, hatékony, innovatív megoldásokat kínálhatunk különböző üzleti kihívásokra. Az elismerés azt jelenti: ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy Big Data megoldásaink a legmagasabb színvonalú tudással és technológiai támogatással rendelkeznek, ami hosszú távon jelentős versenyelőnyt biztosít számukra. 

“Microsoft partnereként küldetésünk, hogy üzleti értéket teremtsünk az adatokból, és támogassuk ügyfeleinket céljaik elérésében. Jövőbiztos, úttörő technológiákkal dolgozunk, hogy adatalapú megoldásokkal fokozzuk partnereink sikerét. Több mint 20 éves tapasztalatunk révén ügyfeleink részletesebb és átfogóbb képet kapnak működésükről, ami hosszú távon költséghatékonyabb működést, valamint nagyobb bevételt és profitnövekedést eredményez részükre.” - mondta Borbély Zsolt, a United Consult Big Data üzletág vezetője. 

Microsoft Azure Data & AI Solution partnerként az alábbi technológiai képességekkel rendelkezünk: 

  • Hozzáférés a legújabb technológiákhoz: Partnerségünk révén első kézből értesülünk a Microsoft legújabb fejlesztéseiről és innovációiról, így ügyfeleink mindig a legfrissebb technológiákat alkalmazhatják.
  • Magas szintű szakértelem: Csapatunk folyamatosan részt vesz Microsoft által nyújtott képzéseken és tanúsítványokon, biztosítva a legmagasabb szintű tudást és kompetenciát a projektek megvalósításához.
  • Testreszabott megoldások: Az Azure Data & AI platform széleskörű eszköztárának köszönhetően egyedi igényekre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek pontosan megfelelnek ügyfeleink üzleti céljainak.
  • Gyorsabb projektmegvalósítás: A Microsofttal való szoros együttműködésünk lehetővé teszi a gyorsabb fejlesztési ciklusokat és hatékonyabb problémamegoldást, csökkentve ezzel a piacra kerülési időt.
  • Kiemelt támogatás: Partnerségünk révén közvetlen hozzáférésünk van a Microsoft műszaki támogatásához, ami garantálja a gyors és hatékony segítséget bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén.
  • Skálázhatóság és rugalmasság: Az Azure platform skálázható és rugalmas megoldásokat kínál, lehetővé téve az üzleti növekedést és az igények változásához való alkalmazkodást.
  • Költséghatékonyság: A felhőalapú megoldások révén optimalizálhatók az IT-költségek, mivel csak azokat az erőforrásokat kell használni és fizetni, amelyekre valóban szükség van.
  • Biztonság és megfelelőség: Az Azure magas szintű biztonsági funkciói és megfelelőségi tanúsítványai biztosítják az adatok védelmét és a szabályozásoknak való megfelelést.
  • Innováció elősegítése: A Data & AI megoldások lehetővé teszik az adatok mélyreható elemzését és az üzleti intelligencia fejlesztését, elősegítve az innovációt és a versenyelőny megszerzését.
  • Jövőbiztos technológia: A Microsoft folyamatosan fejleszti az Azure platformot, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy befektetésük hosszú távon is értéket teremt.

Microsoft Azure szolgáltatásaink

Data Engineering 

Különböző ágazatokban segítünk ügyfeleinknek személyre szabott adatmegoldások kidolgozásában, amelyek olyan konkrét kihívásokat oldanak meg, mint például adatsilók vagy az adatfeldolgozás hatékonyságának hiánya. A legmodernebb technológiák felhasználásával végezzük az adatgyűjtést, tárolási és átalakítási folyamatokat, hogy partnereink gyorsan adatvezérelt döntéseket hozhassanak. Átfogó szolgáltatásunk tartalmazza a tervezést, fejlesztést és telepítést, akár on-premise, felhőalapú vagy hybrid környezetben.   

További információ

Data Architecting 

A United Consult adatarchitektúra szolgáltatásai testre szabott megoldásokat kínálnak az adatvezérelt döntéshozatal támogatására. Szakértőink skálázható, biztonságos és hatékony adat-infrastruktúrákat terveznek, amelyek ügyfeleink üzleti céljaival összhangban állnak. Legyen szó új platform építéséről, meglévő rendszerek optimalizálásáról vagy különféle adatforrások integrálásáról, csapatunk a legújabb Microsoft Azure megoldásokat alkalmazza, hogy jövőálló és innovatív adatkezelési megoldásokat biztosíthassunk partnereink számára. 

További információ

Data Platform Support and Operation 

A United Consult átfogó adatplatform-támogatási és üzemeltetési szolgáltatása biztosítja, hogy ügyfeleink adatrendszerei zavartalanul és maximális hatékonysággal működhessenek. Szakértői csapatunk gyors reagálást nyújt a felmerülő problémák kezelésére, legyen szó rendszerleállásokról, adatintegritási kérdésekről vagy skálázhatósági kihívásokról. Karbantartási és optimalizálási megoldásaink lehetővé teszik partnereink számára, hogy adataikra összpontosítsanak az üzleti növekedés és innováció érdekében, miközben a működés technikai hátteréért Big Data csapatunk felel. 

További információ

Build an Azure Data Platform 

A United Consult Azure Data Platform szolgáltatásai átfogó megoldásokat kínálnak robusztus felhőalapú adatkörnyezetek létrehozására a Microsoft Azure és a Cloud Adoption Framework (CAF) alapján. Teljes körű támogatást nyújtunk a tervezéstől a telepítésig és optimalizálásig, biztosítva a zökkenőmentes felhőmigrációt. Több mint 40 Azure-minősítéssel rendelkező szakértői csapatunk személyre szabott, skálázható adatmegoldásokat kínál, amelyek támogatják az adatvezérelt döntéshozatalt, elősegítve ügyfeleink számára az üzleti növekedést, valamint a technológiai innovációt. 

További információ
Foglaljon ingyenes konzultációt Big Data szakértőinkkel, hogy közösen alakíthassuk ki az Ön üzleti igényeinek legjobban megfelelő Microsoft Azure szolgáltatást. Azure Data & AI Solution partnerként szakértőink testre szabott adatstratégia mentén segítenek optimalizálni döntéshozatali folyamatait, növelve a hatékonyságot, és a skálázhatóságot.